Top
SoldeNit logo

Situat al centre de Reus, una casa règia del 1700, catalogada com a edifici d’interès dins del casc antic de la ciutat, consten 1500 Metres quadrats, dividit en quatre plantes.

 

L’edifici ha estat rehabilitat intentant respectar al màxim l’essència de la casa.

 

Un espai únic i difícil de trobar en cap ciutat del nostre territori ja que l’empresa ha apostat per una essència de club en què els clients puguin gaudir d’espais sorprenents que et poden transportar atmosferes viscudes en altres segles.

 

L’impressionant escalinata conservada i restaurada tal com la van pensar els arquitectes de l’època distribueix les zones annexes al Club.

 

La zona dedicada a Restaurant es divideix en diverses zones que elles mateixes predisposen a una privatització dels diferents menjadors per fer possible que qualsevol esdeveniment tematitzat pot prendre un caràcter propi.

 

Tot això, juntament amb la possiblilitat de disposar de la zona de Club per segona hora fan de Sol de Nit un espai indispensable perquè la seva festa pugui transmetre tota l’essència que vostè vol oferir.

 

Un espai que engloba des de primera hora per còctel de benvinguda, passant per un sopar a la mida del client i posant colofó al seu esdeveniment l’opció d’una zona de Club amb possiblilitat de privatització, fins a altes hores del matí.